Information från USM inför hösten 2017

Sofi Andersson, platschef på Umeå Sport & Motion, informerar universitetsmedarbetare med träningskort inom friskvårdsavtalet om förändringar i utbudet inför det kommande avtalsåret.

Ett år har gått!

Stort tack till alla er engagerade universitetsmedarbetare som förgyllt träningsstunderna på våra anläggningar. Vi fortsätter jobba hårt för att hålla hög klass på våra anläggningar, vårt utbud och vår service till er.

Vi har redan börjat trappa upp vår bemanning samt vårt gruppträningsutbud med kulmen vecka 36 då schemat för höstterminen startar.

Titta lite extra innan du bokar då vissa klasser fått en ny tid.

Några nyheter i vårt utbud av gruppträning:

Shape Up – en 30 minuters styrkeklass med gummiband.
Flex – en 15 minuters stretchklass.
Bodybalance Strength 30 min – en klass där alla styrkedelar från Bodybalance program sätts ihop till ett kortare styrkepass.
USM Kids – klassen för barn i åldrarna 3–5 år där fokus ligger på lek. Barnen får utveckla sin nyfikenhet för rörelse och träning. Klassen är 45 minuter lång. (Ges på USM i Navet)

Mot slutet av året kommer vi att addera ytterligare en anläggning i Umeå universitets avtal: vår nya anläggning på Marielund. USM på Marielund blir ännu en fullserviceanläggning med ett mycket välutrustat gym i två plan samt två gruppträningssalar. Omklädningsrum med bastu kommer också att finnas.

Planerad öppning under december månad med reservation för eventuella byggförseningar.

För er som tecknade kort i augusti förra året är det snart dags att förlänga. För både förlängning och nyteckning, klicka på följande länk: www.usm.nu/registrera-umu

Varmt välkomna till ännu ett träningsår på USM!
Sofi Andersson, USM

Jonas Lidström