Företagshälsovård

Universitets företagshälsovård är Feelgood. Alla universitetsanställda har rätt att vända sig dit för arbetsrelaterade problem.

Via företagshälsovården Feelgood kan du till exempel få tillgång till samtalsstöd, undersökningar eller delta i gruppaktiviteter.

Du behöver inte något godkännande av chef eller handledare för att kontakta eller besöka företagshälsovården.

Kontakt och ett trepartsmöte med berörd chef, medarbetare och Feelgood för fortsatt planering ska generellt genomföras senast efter tre besök

Besöksadress, kontakt och bokningar

Du bokar tid via företagshälsovårdens bokning och rådgivning, telefon 090-17 63 60 eller e-post umea@feelgood.se.

Feelgoods lokaler hittar du på Östra Strandgatan 24, nära Konstnärligt campus.

Behöver du avboka eller ändra tid?

Kom ihåg att göra det senast 48 timmar innan din bokade tid! Om du av- eller ombokar senare än så kommer besöket att debiteras Umeå universitet ändå.

Öppen mottagning

Sköterska och fysioterapeut har drop-in-mottagning varje torsdag mellan kl 08.30 och 10.30 för rådgivning och bedömning.

Gruppaktiviteter

Varje termin startar Feelgood gruppaktiviteter med olika inriktning. Utbudet av gruppaktiviteterna grundar sig i resultaten från universitetets medarbetarundersökning och är alltså speciellt utformade för anställda på universitetet.

För att delta i en gruppaktivitet, anmäl dig via Feelgood genom kontaktuppgifterna nedan. Exempel på aktiviteter som Feelgood erbjuder:

  • Basal kroppskännedom - upptäck, förstå och stärk dina inre resurser.
  • Sömnskola – för dig som är orolig för dina sömnsvårigheter.
  • Mindfulness – träna medveten närvaro.

 

Företagshälsovård

Elizabet Westerlund
2022-03-11