Konsthögskolan söker tillförordnad prefekt

18 augusti 2017

Uppdraget riktar sig enbart till anställda vid Umeå universitet och sträcker sig under en period av ett år.

Konsthögskolan i Umeå inrättades 1987 och är en institution inom den humanistiska fakulteten. Den har ca 70 studerande inom programmet fri konst, ca 12 anställda och bedriver omfattande gästlärarverksamhet med tillresande konstnärer, kritiker och kuratorer, som ger föreläsningar, workshops och seminarier.

Konsthögskolan ingår som en fristående institution vid humanistiska fakulteten och är belägen på Konstnärligt Campus som även inrymmer Bildmuseet, Arkitekthögskolan, Designhögskolan, Sliperiet och HUMlab X.

Du kan anmäla eget intresse alternativt nominera någon annan person.

Sista anmälnings-/nomineringsdag 4 september 2017

Läs mer

Redaktör: Per Melander

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.