Nu kan Paviljongen bokas

8 oktober 2019

Paviljongen vid universitetsdammen på campus Umeå kan nu bokas via Infocenter.

Paviljongen är en mötes- och informationsplats för alla. Nyttjande av den bör stimulera till hållbara och hälsosamma aktiviteter och bidra till att göra Universitetsstaden attraktiv. Uppförandet av Paviljongen har skett inom projektet Sharing City Umeå.

Paviljongen är byggd i trä enligt principer om hållbart byggande. Den består av en rund "kiosk", ett tak, ett trädäck och sittplatåer med eluttag. Bokning av Paviljongen görs via Infocenter. Det kostar inget att hyra den.

Läs mer i reportaget Ett rum i det gröna där man träffas och delar.

Paviljongen i campusparken, invigning 5 september 2019.

Foto: Mattias Pettersson

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.