Informationsmöte om inventering av nya behov av forskningsinfrastruktur

23 maj 2019

Vartannat år gör Vetenskapsrådet en inventering för att fånga upp nya behov av forskningsinfrastruktur av nationellt intresse. Nästa behovsinventering är öppen mellan 11 september och 9 oktober. För att underlätta för er som planerar skicka in förslag på nya infrastrukturbehov bjuder vi in till ett informationsmöte den 28 augusti.

Behovsinventeringen riktar sig till lärosäten, myndigheter med forskningsuppdrag, forskningsfinansiärer och forskargrupperingar.

En förutsättning för att kunna söka bidrag till forskningsinfrastruktur från Vetenskapsrådet är att området har prioriterats i samband med en behovsinventering eftersom Vetenskapsrådet inte har några öppna utlysningar för forskningsinfrastruktur.

Under informationsmötet den 28 augusti informerar Björn Halleröd, huvudsekreterare för forskningsinfrastruktur, om utformning och tidplan för inventeringen. Det kommer även finnas tid att ställa frågor. Mer information hittar du på länkarna nedan.

Anmäl dig till mötet

För att anmäla dig till informationsmötet, maila Camilla Jakobsson på VR: camilla.jakobsson@vr.se

Mötet webbsänds

Om du inte har möjlighet att delta på plats kommer mötet att webbsändas.

Varmt välkomna!

https://www.vr.se/aktuellt/evenemang/alla-evenemang/kalendariehandelser/2019-05-08-informationsmote-om-kommande-behovsinventering.html

https://www.vr.se/utlysningar-och-beslut/utlysningar/utlysningar/2019-05-08-behovsinventering-forskningsinfrastruktur-av-nationellt-intresse.html

Redaktör: Lena Åminne

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.