Universumhuset delvis stängt 1-3 oktober

18 september 2019

Ministerrådsmötet EU Arctic Forum kommer att äga rum i Umeå 3-4 oktober. Den 3 oktober håller man till i Aula Nordica på campus Umeå, vilket påverkar tillgängligheten till alla verksamheter i Universumhuset 1-3 oktober. Här får du veta hur det kan påverka dig.

Tisdag 1 oktober
Infocenter stänger från kl. 14, men går att nå via telefon och e-post som vanligt fram till kl. 16.30. Universum-huset är öppet i övrigt, men påverkas av förberedelser inför EU Arctic Forum.

Onsdag 2 oktober
Från kl. 14: alla verksamheter i Universum, glasgången mellan Naturvetarhuset och Universum samt övriga allmänna ytor i huset, stänger för besök. Området närmast runt Universum spärras av, inklusive hela bilparkeringen. Parkera därför din cykel, bil eller annat färdmedel någon annanstans.
Studentcentrums Studenthälsan, studievägledning och stöd för funktionsnedsättning har helt stängt både 2 och 3 oktober. Det gäller alla slags kontakter med verksamheterna.
Infocenter har stängt men går att nå via telefon och e-post mellan kl. 8.00 och 16.30.

Torsdag 3 oktober
Universum håller stängt för besök och endast ackrediterade gäster har tillgång till lokalerna. Området närmast runt Universum är avspärrat, inklusive hela bilparkeringen. Parkera därför din cykel, bil eller annat färdmedel någon annanstans.
Infocenter har stängt men går att nå via telefon och e-post mellan kl. 8.00 och 16.30.


Läs mer om EU Arctic Forum

Text: Annica Höglund

Redaktör: Inger Nilsson

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.