Välkommen till partnerskapsdag med Örnsköldsviks kommun

10 november 2020

Under 2019 ingick Umeå universitet och Örnsköldsviks kommun ett strategiskt partnerskap. Tillsammans välkomnas nu våra medarbetare och studenter till en förmiddag för information om varför Umu har ett partnerskap och vilka möjligheter det för med sig.

Onsdag 25 november kl. 09:15-12:15, Zoom

Under denna förmiddag får du veta mer om partnerskapet, ta del av exempel på samverkan och erbjuds möjlighet att delta i fördjupade diskussioner om delningsekonomi, psykosocial arbetsmiljö för elever samt bioraffinaderiforskning.

Under dagen kommer man även att informera om möjligheten att söka medel för samverkan.

Läs mer i bifogat program och anmäl dig senast 23/11 via följande länk

Arrangör:
Enheten för forskningsstöd och samverkan

Kontaktperson:
Martin Englund
090-786 68 29

Varmt välkommen!

Redaktör: Per Melander

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.