Feelgood tar emot besökare både fysiskt och digitalt i Coronatider

24 mars 2020

Företagshälsovård Umeå universitets företagshälsovård Feelgood fortsätter med sina reguljära öppettider i lokalerna Öst på stan i Umeå. Men man har också stärkt upp för att kunna ta emot och genomföra många ärenden på distans via videosamtal.

Feelgood, som är Umeå universitets upphandlade leverantör av företagshälsovård, har gått ut med information om hur de utför sitt uppdrag i den rådande situationen med Covid-19.

Feelgoods fysiska lokaler på Östra Strandgatan 24 har öppet som vanligt: Måndag till fredag 8.00 till 17.00. Dessutom har Feelgood ökat kapaciteten att utföra arbetet via videosamtal.

De flesta typer av ärenden kan i dag genomföras på distans, meddelar Feelgood Umeå i ett utskick till sina kundföretag.

Feelgood understryker att deras medarbetare stannar hemma från jobbet vid alla typer av symptom på förkylning eller luftvägsinfektion, även lindriga. Allt för att man som kund ska känna sig trygg att vistas i deras lokaler. Man uppmanar även alla kunder att avstå från att besöka lokalerna i händelse av luftvägsinfektion eller förkylning.

Den som har känning av sådana sjukdomssymptom och har en inbokad besökstid kan kontakta Feelgood på telefon 090-17 63 60 eller e-post umea@feelgood.se och boka om ett fysiskt besök till ett digitalt möte. Detta gäller även kunder som av andra skäl inte vill eller kan genomföra ett fysiskt besök.

Läs mer om företagshälsovård på Aurora: Företagshälsovård

Läs mer på Feelgoods webbplats: För dig som jobbar på Umeå universitet

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.