Green Talents – Int. Forum for High Potentials in Sustainable Development

29 april 2020

Är du en ung hållbarhetsforskare som vill vidareutveckla dina innovativa idéer? Har din forskning potential att göra denna jord till en bättre plats? Berätta varför du bör bli en av 25 Gröna Talanger i år och ta chansen att visa oss hur din forskning är kopplad till hållbara utvecklingsmål i din ansökan. Tävlingen är öppet för alla discipliner.

Gröna talanger inbjuder dig som en banbrytande forskare att ansöka med din speciella strategi! Visa din forskning till den bredare allmänheten, utbyt erfarenheter med experter och lägg grunden för långvarigt samarbete med tyska forskningsinstitutioner.

Om du vill gå med i Green Talents Community, ansök här till Green Talents tävling 2020 fram till 19 maj 2020, kl. 14 CEST.

Om du har några frågor om behörighet eller ansökningsprocessen, se vårt avsnitt med vanliga frågor.


Läs mer på greentalents.de

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.