Webbinarium: Gör ex-jobb utomlands med MFS-stipendium

29 september 2020

De som studerar sista året på kandidat-, magister-, och masterprogram vid Umeå universitet (oavsett ämnesområde) har möjlighet att ansöka om stipendium för Minor Field Studies (MFS). Stipendiet på 27 000 kr ger möjligheten att åka till ett låg- eller medelinkomstland för att samla material till din uppsats eller examensarbete. Fältstudien är 8 till 26 veckor.

Vi är tacksamma om ni hjälper oss att sprida informationen så snart som möjligt till lämpliga personer vid era fakulteter exempelvis: ex-jobbsansvariga, handledare och programansvariga så att de i sin tur kan sprida informationen till sina studenter. Vi är också tacksamma om ni kan lägga upp informationen i era lärplattformar.

I oktober håller vi två webbinarier där man kan lyssna till inspirerande berättelser från tidigare MFS-stipendiater och få mer information om MFS.

6 oktober klockan 12.15 - 13.00 Helin Bäckman Kartal, Sydafrika
13 oktober klockan 12.15 - 13.00 Rebecca Nygren och Markus Sundström, Indonesien

Studenter ansöker om MFS senast 15 november

Observera att i nuläget kommer vi endast att kunna göra en preliminär bedömning av ansökningarna vilket innebär att de som är kvalificerad kan ha möjlighet att få ett stipendium om situationen med Covid-19 skulle förändras.

Mer information om Minor Field studies och anmälan till webbinarium

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.