Samordnare digital utbildning för kliniska handledare

10 december 2021

Intresseförfrågan: Uppdrag som samordnare av digital utbildning för kliniska handledare. Intresseanmälan senast 31 januari.

En fakultetsgemensam digital utbildning för kliniska handledare ska utvecklas vid Medicinska fakulteten. Utbildningen är planerad ges i modulform på lärplattformen Canvas där vissa moment är programgemensamma, vissa är programspecifika.

Utbildningen utvecklas i samarbete med vicedekan för klinisk utbildning.

Medicinska fakulteten söker nu en eller två samordnare för utveckling av kursen.
Uppdraget omfattar 0,8 ÅA alternativt två resurser om 0,4 ÅA under 2022 och kommer att regleras som en överenskommelse med den institutionen du är anställd vid och Medicinska fakulteten. Intresseanmälan bör vara förankrad med prefekt.

Uppdraget riktar sig enbart till tillsvidareanställda vid Umeå universitet.

Du som söker har en god pedagogisk förankring. Det är meriterande om du har
erfarenhet av klinisk handledarutbildning samt av att bygga kursmoduler i lärplattformar.

Du har också mycket god förmåga att samordna och samarbeta. Du är organiserad och kan leda ett projekt där många personer kommer vara inblandade. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intresseanmälan skickas senast 2022-01-31 till Utbildningsstrategiska nämnden, UN.medfak@umu.se

Kontaktpersoner

För frågor, kontakta vicedekan för samverkan kring klinisk utbildning Magnus Hultin, magnus.hultin@umu.se eller prodekan Kristina Lejon kristina.lejon@umu.se

Redaktör: Lena Åminne

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.