”Välkomstmässan” sker med ett brev på posten

11 augusti 2021

Höstens välkomnande av våra nya studenter blir mestadels digitalt, men också med ett brev hem i brevlådan.

Förhoppningen inför hösten är att en gradvis återgång till campus ska kunna ske, men fram till 29 september genomför Umeå universitet inte några fysiska evenemang och arrangemang. Det innebär att det inte blir någon traditionell välkomstmässa för studenter i början av höstterminen.

Övergripande information från universitetet kommer i stället att förmedlas via digitala kanaler. Innan höstens terminsstart kommer studenterna som ska läsa på campus också få ett brev hem i brevlådan med ett lite mer kreativt innehåll där vi hälsar välkommen på ett personligare vis.

Har du frågor?

För mer information om välkomnandet, kontakta Tomadj Karimi på Kommunikationsenheten.

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.