Nu är FOS Ansökningsverkstad öppen

13 september 2021

Enheten för forskningsstöd och samverkan (FOS) erbjuder stöd att utveckla forskares ansökningsidé eller att få feedback på en befintlig ansökan till VR, Formas eller någon annan statlig forskningsfinansiär i form av en ansökningsverkstad.

Ansökningsverkstaden är öppen varje torsdag eftermiddag från 23 september till 16 december 2021.

Då erbjuder FOS dig som är anställd vid Umeå universitet möjlighet att utveckla din ansökningsidé eller befintliga ansökan till statliga forskningsfinansiärer såsom t.ex. Energimyndigheten, Formas, Forte, Vetenskapsrådet och Vinnova.

Lär mer

I enlighet med rådande rekommendationer vad gäller covid-19 genomförs alla ansökningsverkstäder digitalt via Teams eller Zoom.

Kontakt: Annika Nordstrand

Redaktör: Per Melander

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.