Kontaktpersonträff våren 2022 – Mötet mellan student och kontaktperson

25 mars 2022

Onsdagen den 27 april kl. 13.00-14.30 är det dags för vårens träff för institutionernas kontaktpersoner till studenter med pedagogiskt stöd.

Kontaktpersonerna Erika Antill vid Sociologiska institutionen och Gudrun Hedberg vid Socialt arbete presenterar hur de utformar sin kontakt för studenter med funktionsnedsättningar. De berättar hur de arbetar studiecentrerat i dialog med studenterna och vilka fördelar det har.

Efter presentationen delar vi erfarenheter i mindre grupper, för att sedan avsluta med en återsamling i storgrupp.

Enligt handläggningsordningen har studenten själv ansvar att informera om beskedet och ha en dialog med kontaktpersonen vid institutionen. Hur ser det ut för dig som kontaktperson i mötet med studenten? Vad händer i mötet och vilka utmaningar stöter du på i din roll som kontaktperson? Vilka förväntningar upplever du att studenten har på dig?

Anmäl dig i kalendariet senast 25 april

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.