Pitcha din idé: Life Science Research Workshop

12 september 2022

Umeå centrum för mikrobiell forskning, UCMR, och Umeå Plant Science Center, UPSC, i samarbete med IceLab, KBC, MIMS och WCMM planerar en andra utlysning för det multidisciplinära "Excellence by Choice" Postdoctoral Programme in Life Science. Därför anordnas innan utlysningen en workshop för diskussion och identifiering av arbetsgrupper.

Tid för workshop: 15 november, kl 9:00-16:00
Plats: På campus, lokal ännu inte bestämd

Detta är en plattform för brainstorming öppen för alla med intresse av life science.

Workshoppen kommer att hållas på engelska och är ett informellt tillfälle för diskussion och identifiering av arbetsgrupper. Det övergripande temat är att främja synergier från molekylär till klinisk och translationell forskning, inklusive biologiska och medicinska problem, teknologier, metoder, resurser och så vidare inom life science-området.

Programmet kommer att färdigställas när vi har fått in alla pitchförslag. Skicka titeln på din pitch till Ingrid Söderbergh, forskningssamordare på UCMR, senast den 15 oktober:

 ingrid.soderbergh@umu.se

Vart och ett av ämnena bör kortfattat beskrivas och "pitchas" under workshoppen. Planera för en 5-minuters pitch följt av 10 minuters frågestund.

Mer information

Läs mer om the EC Postdoc Programme in Life Science i en artikel på umu.se

UCMR:s webbplats

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.