KBC-stafetten betyder teamwork, skoj och skidåkning

30 januari 2023

Dags att snacka ihop er med kollegorna och anmäla ett mixat lag om fyra personer, valla skidorna och kanske klä ut er. Framför allt ser vi fram emot en rolig eftermiddag tillsammans i friskvårdens tecken den 1 mars.

KBC Stafetten 2022, uppvärmning inför starten.

Foto:

Alla är välkomna att delta i KBC-stafetten på skidor – personal och forskare från olika institutioner från Umeå universitet och SLU, allt från nybörjare till erfarna skidåkare! Banan är på ängarna nedanför SLU och teknikhuset och varje sträcka är ungefär 1,7 kilometer.

De tre snabbaste lagen får ett pris och det finns även ett pris som lottas ut – alla kommer att ha en chans! Det kommer också att delas ut ett specialpris för bästa utstyrsel! Låt din kreativitet flöda fritt!

KBC-stafetten organiseras av KBC.

Välkommen att delta med ett lag eller kom och heja fram dina kollegor!

Sista anmälningsdag är 22 februari.

Om KBC-stafetten

När: Onsdag 1 mars 2023
Start: 14:00 (Nummerlappar kan hämtas vid högtalarna från 13:30 och framåt)
Plats: Umeå universitetscampus, bredvid Teknikhuset
Prisutdelningen kommer att anordnas på plats efter stafetten.

Mer information och anmälan

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.