Teknik i gemensamt bokningsbara lokaler

Utrustningen och tekniken i de gemensamt bokningsbara rummen varierar beroende på typ av lokal.

Aula Biologica

Foto: Mattias Pettersson

 

Olika typer av bokningsbara lokaler

Våra olika typer av bokningsbara lokaler har olika sorters utrustning och teknik. 

Grupprum

En mindre lokal för gruppaktivitet med upp till 12 platser. Tekniken består av en bildskärm med inbyggda högtalare samt kablar för att ansluta bärbar dator.

Lärosal

En lokal för föreläsningar och möjlighet till gruppaktiviteter. Tekniken består av en projektor, högtalare, knappsats för att styra utrustningen samt kablar för att ansluta bärbar dator. En del av dessa salar är utrustade med Zoom Room-teknik för videomöten. De flexibla lärosalarna har mobila möbler som tillåter möblering efter behov.

Konferensrum

En möteslokal med upp till 16 platser. Tekniken består av en eller två bildskärmar, högtalare samt kablar för att ansluta bärbar dator. Videomöteslösningar, exempelvis Zoom Room, finns i några av konferensrummen.

Information i TimeEdit

I TimeEdit ser du vilken utrustning som finns i respektive lokal. Du kan filtrera fram lokaler utifrån de önskemål du har, till exempel utifrån tillgänglighet, mötesutrustning och lokaltyp.

Behöver du hjälp med tekniken i salen?

Har du bokat en lokal och behöver hjälp med tekniken? Meddela då Infocenter eller Universitetsservice i huset senast 2 dagar innan du ska använda lokalen.

Behöver du stöd att planera ditt möte eller föreläsning?

På de här sidorna får du stöd och hjälp i vad du ska tänka på i olika former av möten, vilka verktyg som lämpar sig, med mera: Planera möte, seminarium eller föreläsning.

Boka utrustning

Om du ska anordna ett möte och saknar tillgång till en webbkamera av bra kvalitet så kan du boka kamera via Timeedit Boka utrustning.

Kontakt - vi nås via infocenter

Telefon 090-786 50 00
Kontaktformulär


Använd Ctrl för att välja flera filer. Avbryt i fildialogen rensar val.
Bifogade filer får inte vara mer än 5 MB.

Universitetsservice i husen

För att se vilka servicemedarbetare som jobbar i ditt hus, gå till Universitetsservice personalkatalog och välj hus under "enhet".

Frida Fjellström
2024-01-03