Boka lokal i TimeEdit

Du bokar själv lokaler i vårt system TimeEdit. För att boka loggar du in med ditt Umu-id. Om du behöver hjälp att boka kan du kontakta Infocenter.

Umeå universitet har 230 gemensamt bokningsbara grupprum, lärosalar och konferensrum. Du bokar själv lokal i vårt system TimeEdit. För att boka loggar du in med ditt Umu-id. Om du behöver hjälp med att boka kan du kontakta Infocenter.

Boka lokal i TimeEdit

I TimeEdit ser du vilka lokaler du kan boka, hur många deltagare som ryms i respektive lokal, vilken utrustning som finns med mera. Du kan filtrera fram lokaler utifrån de önskemål du har, till exempel tillgänglighet, mötesutrustning och lokaltyp.

Nya avbokningsregler för gemensamt bokningsbara lokaler

De nya avbokningsreglerna börjar gälla 1 januari 2023. Förändringen ska öppna upp möjligheten till ett bättre nyttjande av lokalerna. 

Läs nyheten

FAQ om nya avbokningsregler 

Våra olika typer av bokningsbara lokaler

Grupprum
En mindre lokal för gruppaktivitet. Upp till 12 platser. Tekniken består av en bildskärm med inbyggda högtalare samt kablage för att ansluta bärbar dator.

Lärosal
En lokal för föreläsningar och möjlighet till gruppaktiviteter. Tekniken består av en projektor, högtalare, knappsats för att styra utrustningen samt kablage för att ansluta bärbar dator. En del av dessa salar är utrustade med Zoom Room-teknik för videomöten. De flexibla lärosalarna har mobila möbler som tillåter möblering efter behov.

Konferensrum
En möteslokal med upp till 16 platser. Tekniken består av en eller två bildskärmar, högtalare samt kablage för att ansluta bärbar dator. Videomöteslösningar, exempelvis Zoom Room, finns i några av konferensrummen.

Kontakt - vi nås via infocenter

Telefon 090-786 50 00
Kontaktformulär


Använd Ctrl för att välja flera filer. Avbryt i fildialogen rensar val.
Bifogade filer får inte vara mer än 5 MB.

Användarforum för TimeEdit

Välkommen till ett öppet forum för dig som är anställd på Umeå universitet och använder TimeEdit. Ställ frågor, dela med dig av tips, läs nyheter med mera: Användarforum för TimeEdit.

Frida Fjellström
2022-10-13