Service och tillvalstjänster på campus

Universitetsservice finns i nästan alla hus på campus och tillhandahåller service och tjänster. Utöver det basutbud som ingår i lokalhyran erbjuder vi ytterligare tillval och tjänster för att sätta guldkant på tillvaron.

På Universitetsservice arbetar vi med servicetjänster runt om på campus. Vårt uppdrag till dig som anställd, student eller besökare är att förenkla vardagen. För oss är det viktigt att du känner trivsel och att arbetsdagen fungerar med hjälp av våra tjänster. Universitetsservice erbjuder ett brett utbud av tjänster inom bland annat lokalvård, AV-teknik, posthantering, Tryckservice, Tentamensservice, bokning av lokaler med mera.

Vissa av de servicetjänster som Universitetsservice tillhandahåller för anställda och studenter är fasta och ingår i basutbudet som täcks av hyresramen. Utöver detta erbjuder vi tillvalstjänster för dig som önskar.

Här kan du läsa mer om våra tjänster Tryckservice och Tentamensservice

Våra tillvalstjänster

Beställning görs via Infocenter 10 arbetsdagar innan önskat datum. Alla tjänster utförs efter timpris. Prisuppskattning lämnas på begäran.

Städa oftare

Vi erbjuder möjligheten att utöka frekvensen på lokalvård för exempelvis kontor och personalrum.
Tjänsten utformas efter behov och kan vara ett tillfälligt-eller långsiktigt avtal.

Allergistäd

Speciellt anpassad lokalvård för allergiker som inkluderar städning av lokaler efter behov samt golvvård utan användning av kemikalier. Tjänsten utformas efter behov och kan ett tillfälligt-eller långsiktigt avtal.

Tvätt av möbler och textilier

Börjar soffan lukta lite unket? Vi erbjuder möbeltvätt av tygbeklädda möbler. Tvätt sker på plats med ångtvätt. För tvätt av exempelvis labbrockar kan vi erbjuda tvätt av dessa. Institutionen tillhandahåller tvättmaskin i dessa fall.

Gardintvätt

Tvätt av gardiner i universitetets lokaler. Vi plockar ner gardinerna, levererar till kemtvätt och hänger därefter upp gardinerna igen. Tidsåtgången för hela uppdraget är minst 7 arbetsdagar. Saker i, och framför fönstret ska vara nedplockade innan tjänsten utförs. Vi tvättar inte personliga gardiner. Pris: 125kr/ gardinlängd eller kappa.

Eventstäd

Speciellt städuppdrag enligt överenskommelse vid speciella arrangemang som till exempel årshögtid, vårpromovering och välkomstmässa.

Bygg-, installations- och flyttstäd

Speciellt städuppdrag enligt överenskommelse vid bygg-, installations- och flyttstäd. Lokalen/ytan städas med till exempel skurning av golv, rengöring av fixturer, dammande av ytor, rengöring av väggar.

Insortering i postfack

Att posten kommer till er institution ingår i basutbudet. Däremot erbjuder vi även möjligheten att få posten insorterad i personliga postfack för att underlätta att rätt post når rätt person snabbare.

Standardinstallation AV-teknik 

Vi hjälper er med konsultation och installation av standardutrusnting i lokaltyperna grupprum, konferensrum och lärosal. Genom dialog med er skapar vi en digital miljö som fungerar för er verksamhet. Beställning av konsultation görs via Wisum och är kostnadsfri. Installation av beställd AV-teknik utförs mot kostnad. 

Transport av övrigt gods

Stora skrymmande gods kan vara besvärliga att flytta. Universitetsservice kan därför vara behjälpliga av det gods som normalt inte omfattas av posthanteringen. Exempelvis kontorsstolar eller bord. Kostnad: 857 kr/timme.

Skötsel av personalpentry

Vi tar helhetsansvaret för att er personalmatsal hålls ren och fräsch. Utöver diskhantering och rengöring av ytor ser vi även till att kaffemaskinerna är påfyllda och kan dessutom administrera beställningar kopplade till pentryt. Tjänsten kan tecknas på två alternativa perioder. 52 veckor/år eller 46 veckor/år. Skillnaden är om ni önskar service under semesterperioder och klämdagar eller inte. Vid frågor kontakta Anette Holmqvist

Labbdisk

För de verksamheter som har laboratorium erbjuder vi en servicetjänst där vi bland annat kan bistå med disk av laboratoriematerial, autoklavering eller tvätt av labbrockar med mera. Vid frågor kontakta Anette Holmqvist.

Frågor och övriga önskemål

Vi för gärna en dialog över övriga önskemål kring service och tillvalstjänster i ditt hus eller kontor. Har du frågor eller funderingar kontakta ansvarig områdeschef.

Kontakt - vi nås via infocenter

Telefon 090-786 50 00
Kontaktformulär


Använd Ctrl för att välja flera filer. Avbryt i fildialogen rensar val.
Bifogade filer får inte vara mer än 5 MB.

Ansvarig områdeschef

Område Norr
Robert Fjällborg
Lärarutbildningshuset, Samhällsvetarhuset, Universitetsbiblioteket

Område Söder
Roland Pettersson
Humanisthuset, Norra beteendevetarhuset, Beteendevetarhuset, Polisutbildningshuset, Universum/Aula Nordica. 

Område Väster
Anette Holmqvist
UCCB, Biologihuset, Fysiologihuset, KBC-huset, Kemihuset, Fysikhuset, Elektromirkroskopihuset, Campus Skellefteå och Övik samt Norrbyn. 

Område Öster
Anna Edholm Pohjanen
Naturvetarhuset, MIT-huset, Teknikhuset

Område Mitt
Magnus Eriksson
Universitetsledningshuet, Förvaltningshuset, Konstnärligt Campus 

Vem jobbar i mitt hus?

För att se vilka servicemedarbetare som jobbar i ditt hus, gå till Universitetsservice personalkatalog och välj hus under "enhet".

Frida Fjellström
2022-04-14