Ladda ned logotyp

Logga in för att se mer information på denna sida.

Här kan du ladda ned Umeå universitets logotyp för olika ändamål t.ex. tryck och digitalt. Börja med att logga in på Aurora och fyll i formuläret för att komma till filen.

Logotyperna laddas ned som en zip-fil vilken inkluderar olika utföranden samt svensk och engelsk version. Filen inkluderar även riktlinjer, läs samtliga riktlinjer noga innan du använder logotypen.

Om du har frågor kontakta grafisk-profil@umu.se

För att ladda ned logotypen måste du vara inloggad i Aurora och fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret innan du skickas vidare till nedladdningsfilen.

Logotypen kan endast laddas ned av medarbetare vid Umeå universitet.

De personuppgifter som du lämnar i samband med att du laddar ner logotypen behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Universitetet är personuppgiftsansvarig.

Ändamålet med behandlingen är att erhålla kontaktuppgifter för att kunna kommunicera ändringar och uppdateringar i Umeå universitets grafiska profil och användningen av logotypen.

Vill du bli borttagen som kontaktperson för den nedladdade logotypen, vänd dig till grafisk-profil@umu.se

För information om hur universitetet behandlar personuppgifter, var man kan vända sig om man vill utöva sina rättigheter och få kontaktuppgifter till universitetets dataskyddsombud, besök denna sida.

Umesamisk logotyp

Umeå universitets logotyp finns även på umesamiska och är nu inkluderad i den nedladdningsbara zip-filen.

Om du redan laddat ned logotyppaketet kan du kontakta Inhousebyrån för att få den umesamiska logotypen skickad till dig genom att kontakta grafisk-profil@umu.se

Inhousebyrån
2018-05-24