Tryck av examensarbete för studenter

Umeå universitets tryckeri erbjuder studenter ett förmånligt pris för att trycka examensarbete.

Arbetet kommer att tryckas dubbelsidigt och i enlighet med universitetets aktuella profil om inget annat anges. Vi har stor erfarenhet av att trycka examensarbeten och om det är möjligt gör vi enklare korrigeringar av originalet så att sidor hamnar där de ska.

Bokning av tryck

Under de sista fyra veckorna av varje termin behöver du boka tid för tryckning i förväg. Detta för att vi ska kunna hantera så många beställningar som möjligt. Det du bokar är de 30 minuter det tar för oss att trycka ditt arbete. Vi vill ha ditt original senast vid bokningens start för leverans vid bokningens slut.

Bokningen gör du antingen via mejl eller telefon. Övriga perioder mejlar du bara in din beställning så hanterar vi den så snart vi kan.

Beställning

Mejla in din beställning tillsammans med ditt original. Vi accepterar enbart PDF-filer. I din beställning behöver du ange följande information:

Hur många exemplar du önskar beställa.
Om du vill ha den häftad eller bunden med ett ryggband.
Vilka sidor som ska tryckas i färg (om några). Räkna ej med framsidan. Vi trycker uppsatsen i svartvitt om du inte anger något annat.

Betalning

Du betalar när du hämtar de färdiga uppsatserna. Du kan betala med kort eller Swish.

Kundmottagning

Infocenter Universum
Telefontid: 9-15 måndag-fredag. Lunch 11.30-12.30.

tryckservice@umu.se
avhandlingar@umu.se