Vill du vara med och bidra till en förbättrad digital vardag?

Till en nystartad användarpanel söker vi nu medarbetare och chefer som kan tänka sig att då och då ställa upp för att svara på några korta frågor, vara med i en lite längre intervju, tycka till om någon ny förändring etc.

Första frågan som kommer att skickas ut till panelen kommer att handla om interna verktyg och intranätet Aurora.

Hur fungerar det?

Du anmäler ditt intresse och fyller i några uppgifter om vad du jobbar med och lämnar din kontaktinformation. När det kommer en fråga eller förändring som berör det eller de områden som du arbetar med får du en förfrågan om att vara med och ställa upp för ett test, en intervju eller svara på några frågor.

Vad innebär det för dig?

Du förbinder dig inte att lägga en viss tid på det här, utan svarar på de förfrågningar som kommer utifrån om du bedömer att du har tid och intresse av att bidra med dina synpunkter. Användarpanelen inrättas under en provperiod för ett år, och det året får utvisa hur många och vilken typ av frågor det är som kommer att ställas till panelen.

Vilka står bakom panelen?

Kommunikationsenheten och verksamhetsområde IT har inrättat panelen. Gunilla Stendahl, kommunikationschef är ansvarig för panelen.

Förfrågningar från panelen kommer att skickas från komm@umu.se, dit kan du också ställa frågor om panelen.

Om du själv ansvarar för ett digitalt verktyg och skulle vilja ställa en fråga till panelen kan du också vända dig till komm@umu.se.

Anja Axelsson
2021-07-01