Ladda ned logotyp

Logga in för att se mer information på denna sida.

Här kan du som anställd vid Umeå universitet ladda ned universitetets logotyp för olika ändamål t.ex. tryck och digitalt. Börja med att logga in på Aurora och fyll i formuläret för att komma till filen.

Umeå universitets logotyp får användas i sammanhang där universitetet är avsändare eller samarbetspartner. Logotypen består av två delar, ett sigill och en ordbild med text "Umeå universitet" på svenska, engelska eller umesamiska. Logotypen får inte beskäras eller på annat sätt ändras.

Logotyp laddas ned en zip-fil vilken inkluderar olika utföranden och filformat. Filen inkluderar även riktlinjer, läs samtliga riktlinjer noga innan du använder logotypen.

Filformat

Eps - Passar för tryck
Png - Passar för digitala sammanhang

Om du har frågor kontakta grafisk-profil@umu.se

För att ladda ned logotypen måste du vara inloggad i Aurora som anställd och fylla i dina kontaktuppgifter i formuläret innan du skickas vidare till nedladdningsfilen.

Logotypen kan endast laddas ned av medarbetare vid Umeå universitet.

De personuppgifter som du lämnar i samband med att du laddar ner logotypen behandlas i enlighet med dataskyddsförordningen (GDPR). Universitetet är personuppgiftsansvarig.

Ändamålet med behandlingen är att erhålla kontaktuppgifter för att kunna kommunicera ändringar och uppdateringar i Umeå universitets grafiska profil och användningen av logotypen.

Vill du bli borttagen som kontaktperson för den nedladdade logotypen, vänd dig till grafisk-profil@umu.se

För information om hur universitetet behandlar personuppgifter, var man kan vända sig om man vill utöva sina rättigheter och få kontaktuppgifter till universitetets dataskyddsombud, besök sidan Behandling av personuppgifter.

Studenter

Studenter ska endast använda universitetets grafiska profil för egna studentarbeten i form av uppsatser och examensarbeten och då genom färdiga mallar. För utskick, enkäter och presentationer som tas fram under studietiden ska universitetets logotyp och grafiska profil inte användas. Detta eftersom det är studenten och inte universitetet som är avsändare till information och innehåll.

Umesamisk logotyp

Umeå universitets logotyp finns även på umesamiska och är nu inkluderad i en nedladdningsbar zip-fil.

Om du redan laddat ned logotyppaketet kan du kontakta Inhousebyrån för att få den umesamiska logotypen skickad till dig genom att kontakta grafisk-profil@umu.se

Inhousebyrån
2022-06-09