Tips och kontakt till Redaktionen

Vid Umeå universitet finns olika kommunikatörer som ansvarar för olika målgrupper. Redaktionen arbetar med universitetsövergripande kommunikation.

Kommunikationsenheten har ansvar för den övergripande kommunikationen från och om Umeå universitet. Vid Kommunikationsenheten finns en grupp som kallas Redaktionen. Redaktionen är bland annat ansvarig för universitetets gemensamma sociala medier, att redigera den svenska och engelska startsidan på umu.se samt producera universitetsgemensamt innehåll, till såväl Aurora som umu.se.

Universitetsgemensamt innehåll kan vara allt från antagningssiffror, innehåll om arrangemang och information till studenter och anställda. Men också innehåll om forskning och aktuella samhällsämnen samt personporträtt och reportage som berättar om Umeå universitet till olika målgrupper.

Kontakta gärna Redaktionen om du har tips på något som skulle passa att sprida i de universitetsgemensamma kanalerna, eller tips på sådant som skulle kunna vara intressant att skapa redaktionellt innehåll kring.

Alla tips är värdefulla, Redaktionen gör sedan en bedömning om vad som tas vidare.

Redaktionen når du bäst genom att mejla redaktion@umu.se.

Vill du få med en notis i ett nyhetsbrev?

En notis i ett nyhetsbrev är i de allra flesta fall en puff som länkar till mer information som är publicerad på Aurora eller umu.se. Se till att informationen är publicerad, skicka därefter underlag till notis genom att fylla i formuläret nedan.

Förmulär för underlag till notis

Johanna Fredriksson
2023-09-14