Två seminarier under temat Lika villkor

12 oktober 2017

Personal och studenter vid universitetets fakulteter hälsas välkomna till seminarier i Aula Nordica om lika villkor. Den 18 oktober föreläser Alexandra Pascalidou om språk och makt och den 22 november föreläser Siavosh Dirakhti om mångfald och integration.

Alexandra Pascalidou

Alexandra Pascalidous föreläsning har titeln: Language and power. On how language can open up closed doors and windows.

Tid: onsdag 18 oktober klockan 13-14
Plats: Aula Nordica

 

Siavosh Dirakhti

Siavosh Dirakhtis föreläsning berör mångfald och integration.

Tid: onsdag 22 november klockan 13-15
Plats: Aula Nordica

 

Arrangemangen är gratis och ingen förbokning behövs.

Detta är en satsning på seminarier under temat Lika villkor, med förhoppning att öka medvetenhet och väcka tankar inför arbetet med den nya diskrimineringslagen som trädde i kraft i januari 2017. Arrangörer är Institutionen för ekologi, miljö och geovetenskap, UPSC och teknisk- naturvetenskaplig fakultet. ​

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.