Nya workshops för doktorander under våren på UB

30 januari 2018

Studieverkstaden vid Umeå universitetsbibliotek lanserar en ny satsning speciellt utformad för doktorander under våren 2018. På nya webbsidor, PhD Support, samlas information om olika workshops som ska vara ett stöd under tiden som doktorand.

En av nyheterna som man kan läsa mer om och anmäla sig till, är workshopserien Developing as a doctoral researcher, som har ett nytt och uppdaterat innehåll för att bättre tillgodose behoven som doktorand. För de med ämnen inom teknik och naturvetenskap kan den nya serien Developing as a doctoral researcher, Technology and Natural Sciences, vara intressant. För första gången erbjuds även tre nya workshops för att förbereda för sitt försvar, skriva sin Kappa och att arbeta med handledare.

Mer information

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.