Fakultetssamordnare vid Kansliet för humaniora

28 november 2023

Vill du ingå i ett team av professionella och engagerade medarbetare? Kansliet för humaniora har elva medarbetare med olika specialistfunktioner inom HR, ekonomi, planering, administration, utbildningsledning, forskningssamordning och kommunikation.

Du arbetar med planering, genomförande och samordning av administrativa processer och utgör ett nära stöd till kanslichefen och fakultetsledningen.

Samordning av fakultetens arbete med årsredovisning, verksamhetsplan, verksamhetsberättelse, riskanalys, arbetsordning, delegationsordning, remisser och policyfrågor utgör en stor och viktig del av dina arbetsuppgifter.

I arbetsuppgifterna ingår att planera och samordna planering och uppföljning för fakultetens enheter och institutioner.

I arbetsuppgifterna ingår även att i olika sammanhang bereda och presentera beslutsunderlag i beslutande organ samt i fakultetens samverkansgrupp.

Vissa arbetsuppgifter rörande utbildnings- och forskningsadministration samt samverkan med det omgivande samhället ingår också i anställningen.

Ansökan senast 2023-12-07

Läs mer

Närmare upplysningar lämnas av kanslichef Marcus Zaar, tel. 090 786 57 62 och HR-samordnare Roxana Wikström, tel. 090 786 60 97.

Redaktör: Per Melander

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.