Presentera dina forskningsidéer som involverar AI

12 juni 2023

Har du en forskningside där AI kan involveras som du vill utveckla med nya perspektiv? Söker du expertis utanför ditt område? Då kan TAIGA:s pitch-evenemang 6, 20 och 27 september vara rätt forum.

TAIGA:s pitch-evenemang ger dig en tvärvetenskaplig plattform där du kan presentera dina forskningsidéer för en diversifierad publik, med målet att hitta samarbetspartners eller nästa steg i ditt projekt. TAIGA kommer att ge stöd till projekt som fokuserar på artificiell intelligens och dess utveckling, tillämpning, implementering och inverkan på samhället under processen, från idé till färdig projektansökan, med uppföljningsevenemang under hösten.

Ta chansen att diskutera i en avslappnad och kreativ miljö.
Lunch ingår.
Maila annakarin.resoluth@umu.se om du är intresserad av att presentera din ide!

Om TAIGA
TAIGA är ett fakultetsövergripande centrum vid Umeå universitet vars syfte är att främja transdisciplinär forskning och utbildning inom Artificiell intelligens (AI), dess tillämpningar och konsekvenser samt att skapa en stark internationell forskningsprofil för Umeå universitet som använder hela universitetets tvärvetenskapliga bredd.

TAIGA gör detta genom att skapa en fakultetsövergripande struktur för transdisciplinär AI-forskning och utbildningssamarbeten. TAIGA erbjuder mötesplatser, aktiviteter och stöd för att inspirera, utmana och vägleda forskare, lärare och studenter som vill utveckla AI relaterad forskning. Vidare skapar och upprätthåller TAIGA nationella och internationella samarbeten och nätverk inom AI relaterad forskning och utbildning.

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.