Ändrade öppettider för restauranger och kaféer

28 maj 2020

UPPDATERAD 28 maj 2020. Flera restauranger och kaféer i anslutning till universitetet har ändrade öppettider nu när studenterna inte längre kommer att finnas på campus. Vi har sammanfattat den information vi har fått in.

Förändringar från och med vecka 23

I Förvaltningshusets café så kommer endast den större kaffeautomaten att vara i drift. Caféet i Lindellhallen planerar att hålla öppet under juni månad innan de tar sommarstängt. Restaurang Lingon och Café Moccado i Universumhuset håller öppet fram till 12:e juni och öppnar igen den 17:e augusti. Coronarestaurangen gör sin planering vecka för vecka och håller öppet längst fram till midsommar innan de stänger för sommaren och sedan håller stängt i höst pga. ombyggnation.

Öppettider till och med vecka 23

Café Lindell

Håller öppet mellan 10.00 - 14.00. Observera att dessa tider är flexibla p.g.a. rådande samhällssituation.

Cafe Förvaltningen

Stängt för terminen.

Café Läraren

Café Tornet

Café KBC

The Little indian

Taj Mahal

Håller öppet mellan 11.00-15.00.

Hansson & Hammar

SLU Håller öppet mellan 8.00-13.30.

Konstnärligt Campus stängt (öppnar när Bildmuseet eller universitetet öppnar).

Restaurang Lingon

Öppet mellan 11.00 - 13-30.

Restaurang Hjortron

Öppet 11.00-13.30.

Café Moccado

Öppet mellan 8.00 - 15.30.

Amigo

Kårhuset Corona

Håller öppet mellan 11.00-13.30, grillen öppen till 15.00.

Övriga kaféer har inte meddelat några öppettider.

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.