Dags att söka internationaliserings- och konferensmedel

15 april 2021

Nu öppnar omgång två i utlysningen av utbildningskommitténs medel för deltagande i konferenser samt för internationalisering och samverkan. Sista ansökningsdag är 10 augusti 2020.

Konferensmedlen är till för att sökande ska kunna delta i konferens, förkovra sig, bli inspirerad och nätverka för att stärka fakultetens utbildningsverksamhet. Bidragen kan användas för att delta i pedagogiska konferenser, workshops, seminarier samt i forskningskonferenser (för de som har max 25 procents forskning i sin anställning).

Syftet med internationaliseringscheckarna är att stärka och inspirera till internationalisering inom utbildning på förutbildningsnivå, grundnivå och avancerad nivå. Medlen utgår framförallt till de som vill göra ett lärarutbyte och utveckla kurser eller utbytesavtal i samarbete med utländska lärosäten.

Tanken med samverkanscheckarna är att stödja de som undervisar att under en avgränsad period vistas vid en arbetsplats utanför akademin, där erfarenheter och lärdomar av vistelsen ska vara till nytta för fakultetens utbildningsverksamhet.

Sista ansökningsdag är 2021-08-10 och beviljade medel får användas till och med 2022-06-30.

Läs mer om utlysningen av konferensmedel

Läs mer om utlysningen av internationaliserings- och samverkanscheckar

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.