Var med i KBC-stafetten: En förmiddag med skidåkning och roligheter!

31 januari 2024

Älskar du att åka skidor och samarbeta med dina kollegor? I så fall vill du inte missa KBC-stafetten, det ultimata skidstafetttävlingen för personal, doktorander och postdoktorer vid Umeå universitet och SLU.

På onsdagen den 28 februari 2024, ta med dina skidor och dina bästa kompisar och bege dig till ängarna nedanför SLU och Teknikhuset för en förmiddag av vänskaplig tävling och friskvård. Du behöver ett mixat lag på fyra personer för att kunna ställa upp i stafetten vilken består av fyra varv på vardera ungefär en kilometer. Oroa dig inte om du inte är en proffsåkare - detta evenemang är öppet för alla, från nybörjare till erfaren!

KBC-stafetten handlar inte bara om snabbhet, utan också om stil och kreativitet. De snabbaste lagen i varje klass (stafett och slagskepp) kommer att få priser, men det kommer även laget med bäst outfit. Så klä gärna ut dig eller koordinera din kostym med alla dina lagkamrater. Låt kreativiteten flöda!

KBC-stafetten arrangeras av Kemiskt Biologiskt Centrum, KBC, och syftar till att främja välbefinnande, kamratskap och nöje på campus. Oavsett om du deltar som skidåkare eller åskådare kommer du att få en minnesvärd och festlig upplevelse.

Missa inte detta tillfälle att vara med i KBC-stafetten! Vi ser fram emot att se dig i skidspåret!

Sista anmälningsdag är den 21 februari 2024.

Registrera ditt lag eller ta reda på mer information

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.