Öppen utlysning – Vill du ansluta dig till UCMR?

4 april 2024

Umeå Centre for Microbial Research, UCMR, välkomnar nya forskningsledare vid Umeå universitet med intresse för mikrobiell forskning och infektionsbiologi. Forskare som är intresserade av att spela en aktiv roll i UCMR kan ansöka om affiliering.

UCMRs gemenskap är definierat på ett sätt som är inkluderande och tydligt, men som också reglerar möjligheterna och ansvaren som följer med affilieringen. Denna information är sammanställd i UCMR PI Guidelines.

Hur gör jag?

Vänligen läs riktlinjerna, godkänn dem och bifoga ett kort motiveringsbrev som beskriver din anledning att vara med i UCMR och hur du kan etablera ett aktivt, nära samarbete med UCMR-forskning som bidrar till centrets vetenskapliga utveckling (max 2 000 tecken med mellanslag). Skicka din ansökan till forskningskoordinator vid UCMR ingrid.soderbergh@umu.se.
Sista datum för ansökan är 15 maj 2024.

UCMR PI Guidelines

Läs UCMR Guidelines här

Aktuella forskningsområden inom UCMR:

Umeå Centre for Microbial Research, UCMR, innefattar internationellt konkurrenskraftig och tvärvetenskaplig forskning inom följande områden relaterade till mikrobiell forskning och infektionsbiologi: mikrobiologi, molekylär- och cellbiologi, kemi, klinisk mikrobiologi, infektionsmedicin, strukturbiologi, immunologi, epidemiologi, mikrobiell ekologi, fysik, matematik och datadriven vetenskap. Forskningen spänner också från prekliniska till kliniska miljöer.

https://www.umu.se/en/ucmr/

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.