För dig som jobbar i NUS lokaler

Här kan du som arbetar i NUS lokaler läsa om hur ny finansiering av Skype för företag från och med 2018 kommer att påverka dig.

Du kan nu använda Skype för företag

Under hösten 2013 infördes Skype för företag på Umeå universitet. Det är nu möjligt även för dig som jobbar i NUS lokaler att beställa och använda Skype för företag.

Från år 2018 kan du utan kostnad beställa ett Skype för företag-abonnemang. Du får då dubbla anknytningar – en anknytning i NUS växel och en i universitetets. Det som kan tillkomma i form av extra kostnader är en bordstelefon om du inte vill använda Skype i din dator.

Länk till beställning av Skype för företag

Fråga din IT-kontaktperson om hjälp

IT-kontaktpersonen på din institution kan hjälpa dig att beställa och använda Skype för företag. IT-kontaktpersoner som sitter i NUS lokaler får samma tillgång till information som alla andra kontaktpersoner.

Arne Vedefors
2017-11-14