Nominera pedagogiska pristagare

8 november 2022

Nu är det dags att nominera pristagare till teknisk-naturvetenskapliga fakultetens pedagogiska pris 2023. Priset på 30 000 kronor är riktat till en enskild lärare eller ett lärarlag. Sista nomineringsdag är 11 januari.

Syftet med priset är att synliggöra och uppmuntra lärares engagemang och insatser i högskolepedagogisk utveckling. Lärare kan genom priset få erkännande och uppmuntran till fortsatt utvecklingsarbete för att stärka fakultetens utbildningar.

Anställda vid den Teknisk-naturvetenskapliga fakulteten inbjuds att komma med förslag på en eller flera pristagare.

Nomineringen ska innehålla motivering och vara så formulerad att bedömningskommittén kan ta ställning till den nominerades meriter utan att ha personlig kännedom om dem. Motiveringen får vara högst två sidor lång (Georgia 11) och ska ge exempel på ämnesmässigt eller pedagogiskt utvecklingsarbete den nominerade har drivit själv eller varitledare för.

Bedömningskommittén består av en excellent lärare, fakultetens utbildningsledare, prodekan, studentrepresentant utsedd av NTK samt vicedekan för utbildning.

Fakultetsnämnden fattar beslut om pristagare den 1 februari 2023 och prisutdelningen sker i samband med Vårpromotionen i maj 2023.

Läs mer om pedagogiska priset och hur du nominerar pristagare

Skicka motiverade förslag senast onsdag den 11 januari till: susanne.vikstrom@umu.se Märk förslag med "Pedagogiskt pris vid Teknisk-naturvetenskapliga fakulteten 2023".

Läs mer om pedagogiska priset och tidigare pristagare

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.