Medarbetarundersökningen – då kommer resultatet

22 mars 2024

Årets medarbetarundersökning besvarades av 72 procent av universitetets medarbetare, vilket är ett lägre deltagande jämfört med tidigare år. Från och med slutet av april kommer du som är prefekt eller chef med personalansvar att få tillgång till resultatet för din institution eller enhet via en särskild resultatportal.

Under perioden 22 april–8 maj kommer du som prefekt eller chef med personalansvar att få tillgång till att hämta det egna resultatet via en särskild resultatportal. Sedan ansvarar du för att presentera resultatet för medarbetarna. Kom ihåg att det finns stöd att få från din närmaste HR, närmast överordnade chef eller universitetets företagshälsovård om du behöver det.

I resultatrapporten kommer du att kunna ta del av resultatet för din institution eller enhet, samt eventuellt resultat för undergrupper under förutsättning att minst fem personer svarat på frågorna. Du kommer även att se resultatet för ledarskapsfrågorna.

Om du vill få en fördjupad analys av ditt resultat eller ta del av resultatet gällande frågor om upplevd utsatthet, kan du kontakta HR-specialisten på fakultetskansliet eller motsvarande. För att du ska kunna få en fördjupad analys eller ett resultat på frågorna om upplevd utsatthet krävs minst åtta svarande.

Läs mer om att: arbeta med resultatet

Redaktör: Anja Axelsson

Logga in för att kommentera och läsa kommentarer.