Vetenskaplig poster och storformat

Vi erbjuder tryck av vetenskapliga postrar och andra storformat på tre olika material: papper, laminerat papper samt textil. I tjänsten ingår en snabb kontroll av logga och bildkvalitet.

Original

Vi vill ha din poster som PDF och med de dimensioner den ska tryckas i. Vi accepterar som regel inte Powerpoint-filer. Om du skulle skicka in en Powerpoint-fil behöver du vara beredd på att godkänna ett PDF-korrektur via mail innan vi går vidare till tryck.

Layouthjälp

Om du önskar få hjälp med layout av din poster kan Inhousebyrån hjälpa dig.

Mallar

Universitetet tillhandahåller postermallar för PowerPoint. Du hittar mallar för de vanligaste storlekarna via länken nedan. Om den storlek du önskar inte finns att ladda ner kontaktar du oss via e-post så beställer vi en mall till dig.

Postermallar

Leverans

Materialet avgör leveranstiden för storformat. Beställning måste inkomma före 13:00 för att anses vara lagd under innevarande dag.

  • Papper: 2 arbetsdagar
  • Laminerat papper: 3 arbetsdagar
  • Textil: 3 arbetsdagar

Dessa leveranstider är baserade på att postern hämtas på Infocenter. Om du önskar leverans inom eller utanför universitetet är detta möjligt. Då tillkommer kostnad för frakt och emballage. Räkna även med en extra leveransdag inom universitetet samt 2-3 dagar utanför universitetet.

Till beställningsformulär

Kontaktinformation

Kundmottagning

Infocenter Universum
Telefontid: 9-15 måndag-fredag. Lunch 11.30-12.30.

090-786 58 10
tryckservice@umu.se
avhandlingar@umu.se

Frida Fjellström
2022-09-02